Disclaimer

Syndroom van Asperger

‘Sommige dingen trekken erg mijn aandacht. Die kan ik dan ook niet loslaten. Vaak valt een technisch vraagstuk mij op. Hoe complex ook, ik los het als vanzelf op. Anderen zeggen dat ik alleen bezig ben met details.’

‘Als ik naar een feestje moet heb ik een uitgebreid scenario van mogelijke antwoorden op vragen in mijn hoofd. Ik voel me heel gespannen en ga liever niet.’

Als mijn vrouw moe thuiskomt van haar werk, raak ik erg van slag en denk ik dat ze het niet meer ziet zitten. Zij houdt vol dat ze alleen moe is.

Als je Asperger hebt, vind je het moeilijk om mensen te lezen en sociale situaties te interpreteren. Als gevolg hiervan krijg je regelmatig te horen dat je vreemd communiceert, niet begrijpt waar het over gaat of niet meedoet met de rest. Je hebt je altijd anders gevoeld dan anderen, een vreemde eend in de bijt. Je kan echter niet goed overzien waardoor dit komt.

Je bent intelligent, en wat je graag wil is een goede relatie met je partner, familie, vrienden en collega’s.

Diagnose en behandeling van Asperger

The Busy People helpt je een weg in te slaan naar meer voldoening op de gebieden waar het nu niet loopt. Met een bij jouw behoeften passende behandeling zorgt The Busy People ervoor dat je jouw mogelijkheden beter benut en om leert gaan met de problemen waar je tegenaan loopt.

Lees meer over hulp voor:

of